home > Verzenden & Retourneren - FeestelijkeKaarten.nl

Verzenden & Retourneren

Directe Verzending

Direct uw kaartjes versturen naar familie en vrienden? Dat kan! Wij snappen dat het handig en prettig is om uw kaartjes rechtstreeks naar uw familie en vrienden te laten sturen door ons. U hoeft de kaarten niet eerst naar uzelf te laten sturen om vervolgens zelf de enveloppen te schrijven en weer naar de post te brengen.

Hoe werkt het?
Van tevoren verzamelt u alvast alle adresgegevens. Deze kunt u toevoegen aan uw adresboek in uw account. Dat geeft u ook nog eens de tijd om alles op uw gemak te controleren. Zo kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een deel van uw bestelling thuis te laten bezorgen.
Tijdens het bestelproces heeft u de keuze uit de volgende opties; een proefdruk bestellen, uw kaartjes thuis ontvangen of uw kaartjes direct verzenden. Bij de optie ‘direct verzenden’ kunt u de door uzelf ingevoerde adressen selecteren. Wij regelen de rest voor u!

Wat kost het?
Voor directe verzending rekenen wij een kleine toeslag van € 1,25 per kaartje. Naar het buitenland is dit € 1,82. Deze vergoeding is voor een postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,83), worden uw kaarten in een envelop gestoken en wordt er een etiket geprint en op de envelop geplakt.

 

Proefdruk

De proefdrukken die op werkdagen vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden, dit betekent afgeleverd bij PostNL. Deze bestellingen passen door de brievenbus. PostNL doet zijn best om het in Nederland binnen twee werkdagen te bezorgen. Wij hebben hier helaas geen invloed op. In België wordt het overgedragen aan bpost en wordt er binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd. Let erop dat in veel gebieden in Nederland op maandag geen post wordt bezorgd.

 

Bestelling van minder dan 20 kaartjes/enveloppen

Bestellingen met minder dan twintig kaartjes of enveloppen worden bezorgd door PostNL. Deze bestellingen passen door de brievenbus. Vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden, dit betekent afgeleverd bij PostNL. PostNL doet zijn best om het binnen twee werkdagen te bezorgen. Wij hebben hier helaas geen invloed op. 

 

Bestelling van meer dan 20 kaartjes/ enveloppen

Alle bestellingen vanaf twintig kaartjes en enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Wanneer PostNL je niet thuis aantreft, en het pakje ook niet bij de buren heeft kunnen afleveren, dan proberen ze het de volgende dag nogmaals.

 

Bezorging in België

In België worden proefdrukken en pakketten met minder dan 20 kaartjes/enveloppen overgedragen aan bpost en wordt er binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd. Pakketten van boven de 20 kaartjes/enveloppen worden doorgaans de volgende werkdag geleverd. Let erop dat in België op zaterdag niet altijd de post wordt bezorgd.

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet het geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.

 

Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat het product niet helemaal is wat u ervan heeft verwacht. In dat geval geldt: niet tevreden geld terug!

Wij hanteren hierbij wel de volgende spelregels:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Conform artikel 8, lid 2 van onze algemene voorwaarden sluiten wij producten die door ons (de ondernemer) tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van u (de consument) en persoonlijk van aard zijn uit. Dit zal er in de meeste gevallen op neerkomen dat speciaal voor u vervaardigd drukwerk (denk hierbij aan drukwerk met persoonlijke teksten en/of foto's) niet in aanmerking komt voor het herroepingsrecht. Vanzelfsprekend geldt dit niet voor onbedrukte enveloppen.

U heeft na uw herroeping nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retour sturen van u naar ons zijn echter wel voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons (de ondernemer) geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@feestelijkekaarten.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  • Vul het retourformulier in dat u hier of onder aan deze pagina kunt downloaden;
  • Meld de retourzending vooraf aan via info@feestelijkekaarten.nl o.v.v. uw ordernummer;
  • Stuur het product met alle geleverde toebehoren, voorzien van de originele verpakking en met zorg ingepakt, voldoende gefrankeerd en incl. retourformulier naar het onderstaande adres;
  • Vermeld op de retourzending duidelijk uw ordernummer en stuur deze binnen 14 dagen na ontvangst retour.

Na verwerking van de retourzending ontvangt u een creditnota en wordt het bedrag, inclusief verzendkosten uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping teruggestort.
Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren. Retouren die niet gemeld zijn worden niet in behandeling genomen.

Bij vragen of geringe twijfel willen wij u vragen eerst contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail via info@feestelijkekaarten.nl, maar u mag ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer: (+)31 (0)85 - 301 30 50 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur).

Voor het retourzenden kunt u gebruik maken van een formulier. Dit formulier kunt u hier downloaden!

Retourzendingen kunt u versturen naar:

FeestelijkeKaarten.nl / Retouren
Gravin Juliana van Stolberglaan 31
Box E3050
NL-2263AB Leidschendam

Tel: (+)31 (0)85 - 301 30 50