home > Verjaardagskaarten uitnodiging verjaardag - FeestelijkeKaarten

Verjaardagskaarten en uitnodigingen bestellen

Bestel uw verjaardagskaarten makkelijk en snel bij FeestelijkeKaarten.nl!

Verjaardag of iets te vieren? Kortom Feestelijke uitnodigingen voor Abraham en Sarah. Dus maak zelf kaarten voor een verjaardag met foto voor een man of vrouw.

0 kaartjes

Ook een uitnodiging voor een verjaardag van 50 of 60 jaar bestellen?  Bijvoorbeeld leuke kaarten voor 65 jaar met confetti. Maar ook een cocktailkaart voor een origineel verjaardagsfeestje.

Daarnaast kunt u ook kaarten met eigen ontwerp of foto maken. Bijvoorbeeld met ruitjes. Ook zijn er onze leuke ticket kaarten, echt iets voor een uniek feest! Maar ook verschillende kaarten met vlinders, bloemen of de vintage kaart. Niet alleen voor 30 jaar maar ook voor 40 jaar,  50 jaar,  60 jaar en een hippe uitnodiging voor 70 jaar.
Voor de ontwerpen van 65 jaar kunt u gebruik maken van een van onze bestaande kaarten. Een verjaardagsfeest begint natuurlijk met een leuke uitnodiging.

Hier vind u allerlei ontwerpen voor een verjaardag. Ook kunt u het lettertype te veranderen of de kleur wijzigen. Ook  het formaat van uw kaartje kunt u zelf kiezen. Zo maakt u de uitnodiging precies naar wens. U kunt de kaart helemaal zelf ontwerpen.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-  Indien u de proefkaart voor 18.00 uur besteld, wordt deze de zelfde dag al verzonden. Zo kunt u zien hoe de verjaardagskaart er in het echt uit komt te zien. Ook versturen meteen voorbeelden mee van alle papiersoorten die we hebben en voorbeelden van de envelopkleuren. Indien u hierna al de uitnodigingen voor 18.00 uur besteld, dan heeft u de kaarten de volgende werkdag al in huis.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: