home > Trouwkaarten > Gay / Homo trouwkaarten

Trouwkaarten voor het homohuwelijk voor 2 mannen

Gay of homo trouwkaarten bestellen - De leukste gaycards voor het homohuwelijk

De leukste gay kaarten!

De grote dag komt dichter bij, je geeft het ja-woord tegen de aller liefste man van je dromen. Ja, wij gaan trouwen!

Gay of homo trouwkaarten

Hij zei “ja” en hij ook! Prachtig een huwelijk tussen 2 mannen, liefde is houden van elkaar.
Maak er samen een bijzondere dag van en nodig vrienden en familie uit voor deze onvergetelijke dag.

Er komt natuurlijk veel bij kijken, nog een pak regelen. Welke bloemen kies je uit en vergeet de trouwlocatie niet. Waar gaan jullie trouwen? Kies je voor een bijzonder kasteel of wordt het een leuk feest buiten?  Voor een homohuwelijk heb je wel andere kaarten nodig, de gay of homo trouwkaarten.

Huwelijkskaarten met een bijzonder ontwerp kun je op deze pagina vinden.  Of het nu om kleine of grote aantallen gaat, bij ons maakt dat niet uit. Begin vandaag nog met ontwerpen van de kaart!
Wij hebben de leukste en grootste collectie gay kaarten. Wellicht is een kaart met gepoetste schoenen iets voor jullie. Of met een stropdas, natuurlijk zijn er ook koppels die gaan voor een retro of vintage thema. Ook leuk een hippe kaart met confetti en champagne. Laat de bubbels maar komen!

De bruiloft

De bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag worden. Dus kies een huwelijkskaart uit die bij jullie thema past. Is het stijlvol chique, met dresscode of juist grappig? Maak een leuke cartoon trouwkaart en verstuur deze naar alle gasten, lekker vrolijk. Ook leuk de kaarten met een roze tintje, maak de dag bijzonder en vraag iedereen iets te dragen met een roze accent. En vergeet de ceremoniemeester niet te vermelden op de uitnodiging. Wie neemt de taken en wensen van jullie als bruidegom waar?
Sluit de dag af met een heerlijk diner met de mensen die je dierbaar zijn. Dus maak er een feestelijke huwelijksdag van en sluit af met een weddingparty.