home > Sweet Sixteen

Sweet Sixteen kaarten en uitnodigingen maken.

Sweet Sixteen kaarten zelf ontwerpen en maken

Sweet Sixteen? Een Sweet 16 party organiseren of kaarten en uitnodigingen zelf maken. Formele uitnodigingen verjaardag van 16 jaar voor jongen en meisje. Het is overgewaaid uit Amerika, zestienjarige geven er een feestje met glitter en glamour. Steeds meer willen 16 jarige ook hier een spetterend feest geven. Dat vraagt om een Sweet 16 feest! Deze onvergetelijke leeftijd moet worden gevierd met een vette party! Formele uitnodigingen en kaarten voor een verjaardag van 16 jaar zelf maken en ontwerpen. Een Sweet 16 verjaardag is helemaal in, zelf maakt u nu de mooiste verjaardagskaarten voor een sweet sixteen party voor uw zoon of dochter.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: