home > Papiersoorten voor de online uitnodigingen - FeestelijkeKaarten.nl

Kies één van onze 6 mooie luxe papiersoorten

Houdt u er rekening mee dat de post naar België er minimaal 2 tot 3 werkdagen over kan doen!
U kunt uw kaarten laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling.
Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwaliteit.

 

Zijdeglans

Deze papiersoort heeft een matte glans en heeft een wat gladder oppervlak. Wij gebruiken de 350 grams variant waardoor u een heel stevig kaartje krijgt.

 

Natuurkarton

Wilt u een stevige kaart maar met een matte uitstraling, dan is natuurkarton voor u de beste keuze. De 340 grams variatie is erg stevig en wordt voor geboortekaartjes het meest gebruikt.

 

Parelmoer

Wilt u een kaart met een glinstering? Kies dan voor Parelmoerpapier. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaarten die wat meer glans verdienen. Erg mooi papier. Het is wel een kostbare papiersoort, waarvoor wij per kaartje een toeslag berekenen (€0,10 - €0,40 gebaseerd op enkele of dubbele uitvoering en formaat).

 

Oud Hollands

Bent u op zoek naar een kaart met een structuurpapier, dan is Oud Hollands een leuke soort. Dit papier is een beetje off white waardoor het niet echt wit is. Vroeger werd dit papier heel veel gebruikt bij de wat meer traditionele kaarten. Ook dit is een wat kostbaardere papiersoort, waarvoor wij per kaart een toeslag berekenen (€0,10 - €0,40 gebaseerd op enkele of dubbele uitvoering en formaat).

 

Fotokaart

Met dit papier maakt u een kaart met een mooie hoogglans afwerking zoals u dat vast wel kent van de ansichtkaarten. De kaart wordt gedrukt op een stevige kartonsoort met aan de buitenzijde een hoogglans laminaat afwerking, de binnenzijde is mat.

 

Ivory Gold

Luxe papiersoort met zachte goudachtige glans en glittering (de toeslag voor deze papiersoort is €0,10 - €0,40 gebaseerd op enkele of dubbele uitvoering en formaat).