home > Nieuwjaarsreceptie

Kaarten en uitnodigingen voor de nieuwjaarsreceptie

Gelukkig nieuw jaar kaarten bestellen of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie

Geeft u als bedrijf een nieuwjaarsborrel of een nieuwjaarsreceptie en bent u op zoek naar ideeën voor originele uitnodigingen? Dan bent u bij FeestelijkeKaarten aan het juiste adres. Het organiseren van een nieuwjaarsfeest of het maken van een nieuwjaarsuitnodiging is nu eenvoudig en makkelijk. Wij hebben keuze uit verschillende formaten kaarten en 18 kleuren enveloppen. Maak zelf uw kaarten met of zonder bedrijfslogo, kaarten maken is nu nog nooit zo makkelijk geweest. Veel succes!

Houd u a.u.b. in december rekening met een langere levertijd tijdens de feestdagen door PostNL of Bpost.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

Houd u a.u.b. in december wel rekening met een langere levertijd door PostNL of Bpost.

 

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: