home > Kerstkaarten > Kerstkaarten

Kerstkaarten en uitnodigingen zelf maken

Stijlvolle kerstkaarten zelf maken en bestellen - Vrolijk kerstfeest!

Kerstkaarten zelf maken? Stijlvolle uitnodigingen voor kerst online bestellen. Retro en vintage kaarten met kerstboom of vogels, sneeuw, kerstman of gouden kerstbal of met fonkelende kerstlichtjes.

Maak zelf de leukste kerstkaarten

De leukste kerstkaarten gemakkelijk online bestellen, super eenvoudig en leuk om te doen. In onze kaarten hebben wij alvast een voorbeeldtekst gezet zodat u niet zelf hoeft na te denken wat er in de kaart voor kerst moet komen te staan. Kies voor de hippe en trendy kerstkaart met gouden hartjes en handgeschreven tekst. Ook zijn er de grappige ontwerpen met een cartoon uitstraling en dan mag natuurlijk de kerstboom niet ontbreken. Want de allerleukste kaart maak je zelf! En heeft u geen zin om de enveloppen zelf te schrijven maak dan gebruik van onze directe verzending. Wij schrijven de envelop en sturen de kerstkaarten dan gelijk naar iedereen toe, wel zo makkelijk!

Chique en stijlvol

Ook deze feestdagen kunt u een chique en stijlvolle uitnodiging versturen. Prachtige kaarten met sfeervolle paatjes in zilver met kerstlichtjes en een mooi gedekte tafel. Misschien kiest u liever voor een winterwonderland of een brandende openhaard met denneboom en de kerstman. Allemaal bijzondere ontwerpen met de mooiste kerstversiering om iedereen een vrolijk kerstfeest te wensen.

Modern en trendy

Wellicht heeft u deze al gezien, de trendy en moderne kaarten met hippe tekst. Ook erg leuk om te versturen met een frisse witte achtergrond en rendieren of fonkelende confetti. Evenals een zwarte kerstkaart met Merry Christmas in goud of met felle gekleurde kerstballen met ho, ho, ho erop en getekende sneeuwvlokken. Dan is het toch winters maar met een moderne uitstraling. Wens familie en vrienden fijne feestdagen met een kaart die bij u past.

 

Klik hier voor Zakelijke Kerstkaarten
Klik hier voor Christelijke Kerstkaarten

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!