home > Jubileumkaarten > Huwelijksjubileum

FeestelijkeKaarten

Kies een categorie:

FeestelijkeKaarten - Zelf originele jubileumkaarten maken of uitnodigingen jubileum

Nu kunt u zelf makkelijk en snel originele jubileumkaarten zelf maken en versturen. Een gouden huwelijk kaart is het begin van een mooi feest! Bijvoorbeeld onze vrolijke jubileumkaart 40 jaar getrouwd, ook voor een 20 jarig huwelijk kunt u bij ons terecht. Er is de gewoonte om als mensen een aantal jaren getrouwd zijn te spreken van een jubileum, bijvoorbeeld een koperen huwelijk bij 12½ jaar getrouwd of een zilveren huwelijk bij 25 jaar getrouwd. Maak uw jubileum uitnodigingen zelf, ontwerp uw eigen kaart en laat deze dan drukken. Dit kan allemaal online! Goedkope jubileumkaarten gedrukt met een hoge kwaliteit.

Als dat geen feest wordt!!

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: