home > Jubileumkaarten > Huwelijksjubileum

Uitnodiging jubileum

Kies een categorie:

Uitnodiging maken voor een jubileum.

Een Uitnodiging maken voor een jubileum? Ook iets te vieren? Ofwel jubileumkaarten zelf maken en jubileum uitnodigingen bestellen voor 40, 50 of 60 jaar getrouwd. Bijvoorbeeld kaarten voor een bronzen, gouden, diamanten huwelijk of zilveren bruiloft.

Uitnodiging maken voor een jubileum.

Altijd fijn om uw huwelijksverjaardag te vieren en van die speciale feestelijke dag te genieten. Maak zelf online uw eigen feest uitnodiging voor uw huwelijksverjaardag. Ook voor de Koperen bruiloft: Ofwel 12.5 jaar getrouwd. Deze bruiloft wordt steeds vaker gevierd met de kinderen en familie of groots met de hele familie, vrienden en kennissen. Dus maak er een leuke dag van, deze begint natuurlijk met een grappige vrolijke kaart.

Misschien met hartjes of ruitjes, een ouderwetse fiets of tropische flamingo's. Of dit kunt u ook doen met champagne en rozen.

Zilveren Bruiloft

Ook de zilveren bruiloft wordt vaak groots gevierd, een 25 jarig huwelijksjubileum. Dus eer er weer een groot feest is is het toch weer 25 jaar later namelijk de gouden bruiloft. Ook vaak wordt dit feest samen met familie en vrienden gevierd. Dus in een feestzaal of partycentrum met hapjes en drankjes of met een heerlijk diner. Iedereen kent wel de betekenis van een Zilveren huwelijk of 25 Jaar samen.

Dan is er nog 50 jaar getrouwd, een goede reden om dit te vieren. Een gouden bruiloft komt niet vaak voor. Maar toch zijn er ook nog 60 en 70 jarige bruiloften.

40 jaar: robijnen bruiloft of 60 jaar: diamanten bruiloft? Reden voor een feestje? Leuke en stijlvolle jubileumkaarten vind u bij FeestelijkeKaarten.nl! Van retro en vintage kaartjes tot luxe en sierlijke uitnodigingen met dieren, vogels bloemen. Dus maak zelf uw eigen originele Uitnodiging jubileum. Anders gezegd kies uit een van onze vele voorbeelden met strand of een auto. Of maak een fotokaart. Upload uw eigen foto, makkelijk en simpel. Uw eigen uitnodigingskaart is zo gemaakt!

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!
Bekijk hier de verschillende kleuren enveloppen