home > Jubileumkaarten > 60 jaar getrouwd

60 Jaar getrouwd uitnodigingen

Jubileumkaarten 60 jaar getrouwd.

Uitnodigingen voor een diamanten huwelijksjubileum bestellen? Gemakkelijk en snel jubileumkaarten en huwelijkskaarten maken voor 60 jaar getrouwd.

Diamanten huwelijk

Als u al zo lang samen bent mag dat best wel eens gevierd worden met een feestje. Een diamanten huwelijk, 60 jaar is een hele tijd. Want wat is er leuker om iedereen uit te nodigen voor een etentje of heelrijk diner. Gezellig samen aan tafel met de mensen die u dierbaar zijn. Hier en daar even een praatje voordat het eten wordt opgediend. Natuurlijk komt daar wel wat bij kijken. U kunt het overlaten aan familie om dit alles te organiseren met behoud van uw wensen. Afspraken maken met het restaurant om een lekker menu in elkaar te zetten zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

De kaarten bestellen

Het is niet altijd even makkelijk om de juiste kaarten te bestellen voor een jubileum. Daarom kies voor een uitnodiging die het beste bij u past. Dus als u van bloemen houd of juist van water of de zee maak dan deze kaart. Of houd u van oude auto's of juist een wat modernere kaart. Ook zijn er natuurlijk de verschillende formaten, groot of normaal. Een kleine enkele kaart kan natuurlijk ook. Deze versie kost ook niet zoveel, handig als u wat minder te besteden hebt. Natuurlijk hebben wij ook hele originele stijlvolle kaarten met klassieke versiering in grijs en taupe tinten. Wist u dat het ook mogelijk is om een foto van u samen in de uitnodiging te zetten? Misschien heeft u iets met dieren, prachtige vlinders op een roos of kleine vogels op takjes en blaadjes. Dus wat het ook wordt er is een ruime keuze uit onze collectie voor het huwelijksjubileum van 60 jaar getrouwd. In België wordt dit ook wel een huwelijksverjaardag genoemd, u viert immers uw huwelijk, een voor u bijzondere dag.