home > Jubileumkaarten > 5 Jarig Jubileum

5 Jaar getrouwd uitnodigingen

5 Jarig jubileum?

5 jaar getrouwd? Maak er een feestje van met een leuke kaart!
Vijf jaar samen en dat vraagt natuurlijk om een leuk feestje. Dus maak zelf leuke uitnodigingen om vrienden en familie uit te nodigen om deze bijzondere dag te vieren.

Kies een kaart uit onze collectie en pas deze naar wens aan, makkelijk en simpel. Ook het lettertype kunt u zelf veranderen, van klassiek tot sierlijk en van modern tot hip.
Ook leuk om te maken is een kaart met eigen foto. Dus maak er een bijzondere dag van met alle gasten. Daarnaast kan een 5 jarig jubileum groots of klein gevierd worden. Bijvoorbeeld met een heerlijk etentje of diner in een restaurant.
Zo wordt het een dag om nooit meer te vergeten.

Daarnaast kunt u ook menukaarten bestellen voor de avond voor bij het diner. Daarmee maak u het feest helemaal af! Originele feestelijke kaarten voor 5 jaar samen met bloemen en vogels. Verander zelf de tekst en voeg een leuke foto toe om de kaarten nog persoonlijker te maken. Leuke en moderne jubileumkaarten zelf maken voor een houten of blikken jubileum. Kaarten voor een jubileum van 5 jaar zelf maken en laten drukken, online uw uitnodigingen uitzoeken en gemakkelijk bewerken met ons kaartenprogramma. Mooie en luxe kaarten voor een huwelijksjubileum zelf maken en bestellen.  Of ga voor de romantische versie, met gouden hartjes confetti en glazen met champagne. Kies uit een van onze 22 gekleurde enveloppen en maak uw uitnodiging helemaal compleet. Wij hebben verschillende formaten van Naturel Wit of Cremé, feestelijk zilver of goud. Daarnaast kunt u kiezen uit het kleine formaat envelop, 14 x 9 cm en ook de 14 x 14 cm en 16 x 16 cm.

Bekijk ook eens onze collectie menukaarten

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: