home > Jubileumkaarten > 50 Jarig Huwelijk

50 Jaar getrouwd uitnodigingen

50 jaar getrouwd kaarten en uitnodigingen maken

Bent u 50 jaar getrouwd of viert u binnenkort uw 50 jarig jubileum.
Als u al zo lang samen bent is dit een mooi moment om dit te vieren met de kinderen, kleinkinderen en natuurlijk vrienden en kennissen.

50 jarig jubileum of gouden huwelijk

Maar hoe maakt u deze dag nu bijzonder? Dat begint bij het uitzoeken van een mooie kaart of uitnodiging. Kies een kaart uit onze collectie en pas deze eenvoudig aan, verander de tekst en het lettertype. Ook de kleur is makkelijk aan te passen. Dus kies een uitnodiging die bij u past om uw jubileumdag te vieren en natuurlijk helpen wij u daar graag bij. Want zo'n feest komt niet vaak voor.

Zo stapte u vijftig jaar geleden in het huwelijksbootje en nu na een halve eeuw nog steeds samen. Wat een mooi verhaal! Maak er een onvergetelijke dag van met een jubileumfeest.
Dus ga eens heerlijk uit eten op uw huwelijksdag of maak een boottochtje om de huwelijksverjaardag te vieren. Ook zijn er originele kaarten in verschillende thema's, vogels en bloemen of een ouderwetse auto. Dan zijn er ook nog de retro en vintage uitnodigingen, de stijlvolle en luxe kaarten voor een gouden jubileum. Wat dacht u van heerlijk dineren aan een mooi gedekte tafel met lekkere gerechten en een leuke sfeer. Dus kies voor onze 50 jarig jubileumkaarten en maak er een feestelijke dag van.

Menukaarten

Om uw huwelijksjubileum helemaal af te maken hebben wij ook bijpassende menukaarten, die zijn in de zelfde stijl als de kaartjes voor 50 jaar getrouwd. Maak eenvoudig zelf de voorgerechten en hoofdgerechten voor deze dag. Verander eenvoudig de tekst en kleur. Ook leuk om op tafel te zetten bij alle gasten zo wordt het een heerlijk diner.

Bekijk hier de menukaarten

Naamkaartjes nodig? Maak deze hier.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!