home > Jubileumkaarten > 40 Jarig Jubileum

40 Jaar getrouwd uitnodigingen

Jubileumkaarten 40 jarig huwelijk, het robijnen huwelijk

Ook 40 jaar getrouwd? Dat vier je natuurlijk met een leuke uitnodiging!
Bijvoorbeeld zelf de mooiste jubileumkaarten maken ook voor een huwelijksjubileum.

40 jarig jubileum

Maar ook gratis verzending. Want zoveel jaar zijn is een top prestatie. Ook het Robijnen huwelijk wordt vaak gevierd met een etentje of diner. Maak zelf de mooiste jubileumkaarten voor een veertig jarig jubileum. Bijvoorbeeld bij een robijnen huwelijk spreken we van een smaragden huwelijk of een robijnen bruiloft. Ook dit moet natuurlijk gevierd worden met een mooie luxe uitnodiging. Dus wat dacht u van een leuke fotokaart? Maak uw uitnodigingskaartjes zelf. Daarnaast kunt u kiezen uit 6 verschillende papiersoorten om de kaart te laten drukken. Vervolgens heeft u ook nog de keus uit 22 soorten kleuren enveloppen.

Eerst, kies een kaart uit de collectie van FeestelijkeKaarten, voeg uw eigen foto toe en pas de tekst aan. Nadat u dit gedaan heeft kunt u ook starten met een blanco ontwerp en een uitnodiging zelf maken online. Bijvoorbeeld strak of romantisch of simpel en klassiek, niets is leuker dan zelf een uitnodiging maken.

Er zijn vele soorten kaartjes en uitnodigingen om het jubileum te vieren. Daarom kunt u gebruik maken van onze bestaande ontwerpen en van hieruit de tekst veranderen. Ook kunt u zelf eigen teksten en gedichtjes in de kaart zetten. Maar het wordt nog persoonlijker om er een foto in te zetten. Dus zoekt u leuke bloemenkaarten of een chique en stijlvolle kaart? Ook dat is mogelijk. Want wist u dat wij ook hele originele kaarten hebben met confetti en champagne? Want u kunt het zo gek niet bedenken en het is te bestellen. Feestelijke uitnodigingen in Robijnrood met gouden glitters. Als dat geen feest wordt!

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: