home > Jubileumkaarten > 25 Jarig Jubileum

25 Jaar getrouwd uitnodigingen

Stijlvolle jubileumkaarten voor de Zilveren Bruiloft

Bent u binnenkort 25 jaar getrouwd?
Bestel bij ons de leukste kaarten en uitnodigingen voor een 25 jarig huwelijk online!

Zelf uitnodigingskaarten maken

Maar ook stijlvolle uitnodigingen zelf maken voor een vijf en twintig jarig huwelijksjubileum of een Zilveren Bruiloft. Dus van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk. Een 25 jarig jubileum wordt ook vaak Zilveren Bruiloft genoemd.
Desondanks wilt u uw 25 jarig huwelijk niet zomaar voorbij laten gaan en viert u dat met een feestje. Ook wij hebben een uitgebreide collectie jubileumkaarten. Zelf uw uitnodigingen maken voor uw jubileumfeest of 25 jarige bruiloft. Wij hebben moderne, mooie en chique kaarten die u zelf kunt maken en online bestellen.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het te vieren in de tuin met een heerlijke BBQ. Dus maak er een feestje van op deze bijzondere dag. Verstuur de uitnodigingen ongeveer 8 weken voor de datum. Zo heeft u genoeg tijd om de kaartjes te maken en te bestellen.

Nadat u een ontwerp heeft gekozen voor uw huwelijksfeest uit onze collectie, kunt u de uitnodiging maken. Zo kunt u in onze editor het lettertype kiezen en de kleur. Ook een foto toevoegen is geen probleem. Zo maakt u de kaart extra feestelijk en persoonlijk. Daarnaast kunt u de foto's ook draaien. Daarnaast kunt u kiezen voor een ouderwetse kaart, voeg de foto van vroeger toe en maak deze af met sierlijke tekst. Maak de kaart voor 25 jaar getrouwd en bestel een proefdruk.
Ook kunt u een leuke tekst of gedichtje in de kaart zetten, 25 jaar samen met lief en leed. Maar ook kunt u kiezen uit een van onze 6 luxe papiersoorten waarop de de kaarten kunt laten drukken.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: