home > Jubileumkaarten > 12,5 Jarig Jubileum

12,5 Jaar getrouwd uitnodigingen

Jubileumkaarten zelf maken voor 12,5 jaar getrouwd

Ook 12,5 jaar getrouwd?
Waarom maakt u het zich niet gemakkelijk. Echter niets is makkelijker dan online de kaarten en uitnodigingen te bestellen.

Dus maak zelf de mooiste kaartjes voor elke gelegenheid!

Maar bent u op zoek naar een originele kaart? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Dus maak zelf een leuke uitnodiging met champagneglazen of confetti. Ook de tropische kaarten zijn bijzonder te noemen. Luxe kaarten met vogels in roze. Maar maak er een mooie dag van met een stijlvolle uitnodiging. Een jubileum vieren begint met sierlijke en chique jubileumuitnodigingen.

Daarnaast hebben wij in de kaarten een voorbeeld tekst gezet om u een beetje op weg te helpen. Door middel van onze editor kunt u de kleur en het lettertype aanpassen.
Ook kunt u zelf uw eigen foto plaatsen in de jubileumkaarten. Dus neem gerust contact op als u hulp nodig heeft voor uw huwelijksjubileum. Hier kunt u leuke ideeën op doen voor uw huwelijksverjaardag. Dus welke kaart kiest u? Ofwel een bloemen kaart of een moderne kaart met hartjes? Want wat het ook wordt maak er een feestje van met een feestelijke uitnodiging! Ook leuk, maak er bijpassende menukaarten en naamkaartjes bij.

Ook hebben wij kaarten met ruitjes of met een retro en vintage look. Maar wat dacht u van een hippe Boarding Pass? Bijvoorbeeld met een boot, de zee en vogels. Ofwel een Ticket kaart met een cruiseschip.

Indien u voor 18.00 uur besteld heeft u de kaarten de volgende werkdag al in huis! (Nederland)
Wanneer u besteld vanuit België geldt voor proefkaarten en oplages tot 19 stuks een levertijd van 3 tot 7 werkdagen.
Maar vanaf 20 kaarten worden deze als een pakket verstuurd en heeft u deze doorgaans binnen 2 werkdagen!

 

Ook feestkaarten laten maken bij een online drukkerij?
Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: