home > Jubileumkaarten zelf maken - Jubileum uitnodiging - FeestelijkeKaarten

Jubileumkaarten en uitnodigingen zelf maken

Uitnodigingskaarten voor een jubileum.

Jubileumkaarten en uitnodigingen zelf maken en bestellen voor 40, 50 of 60 jaar getrouwd. Bijvoorbeeld kaarten voor een bronzen, gouden, diamanten huwelijk of zilveren bruiloft.

0 kaartjes

Kortom, het is altijd fijn om uw huwelijksverjaardag jaarlijks te vieren en van die speciale dag te genieten. Dus maak zelf online uw eigen uitnodiging voor uw jubileum. Bijvoorbeeld voor de Koperen bruiloft: Ofwel 12.5 jaar getrouwd. Ook deze bruiloft wordt steeds vaker gevierd met de kinderen en familie. Niet alleen groots met de hele familie vrienden en kennissen maar ook klein.

Uitnodigingskaarten zelf maken voor een huwelijksjubileum.

Ook de Zilveren Bruiloft wordt vaak groots gevierd. Dus eer er weer een groot feest is is het toch weer 25 jaar later de Gouden Bruiloft. Namelijk vaak wordt dit feest samen met familie en vrienden gevierd in een feestzaal of partycentrum. Daarnaast kent iedereen wel de betekenis van een vijf en twintig jarig huwelijk.
Ook 50 jaar samen 50 jaar getrouwd? Ook weer een goede reden om dit te vieren met een stijlvolle kaart. Een Gouden huwelijk komt niet vaak voor, maar toch zijn er ook nog 60 en 70 jarige bruiloften.

40 jaar: robijnen bruiloft of 60 jaar: diamanten bruiloft? Reden voor een feestje? Dus leuke en originele jubileumkaarten vind u bij FeestelijkeKaarten.nl! Maak zelf uw eigen retro of vintage  jubileumkaart, kies uit een van onze vele voorbeelden. Ook leuk zijn de kaartjes met vogels of de kaarten met roze hartjes. Of maak een luxe fotokaart met bloemen, rozen en champagne. Upload uw eigen foto van vroeger, makkelijk en simpel. Ook uw eigen kaartje is zo gemaakt!

Bekijk ook onze bijpassende menukaarten.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: