home > Huwelijksbedankjes

huwelijksbedankjes maken

Trouwbedankjes of huwelijksbedankjes bestellen

Originele en persoonlijke huwelijksbedankjes en kleine bedankkaartjes online bestellen. Aan het einde van iedere bruiloft horen natuurlijk bedankjes. Jullie bruiloft zou geen speciale dag zijn zonder de aanwezigheid van de mensen die je dierbaar zijn. Het geven van huwelijksbedankjes is een mooie manier om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid.

Bij uw bestelling geeft u aan welk formaat u wilt hebben.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.