home > We helpen u graag - FeestelijkeKaarten

We helpen u graag!

Heeft u een vraag, opmerking of speciale wens? Laat het ons weten en we helpen u graag! Om contact met ons op te nemen kunt u het contactformulier gebruiken of 's avonds even bellen.

U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord! Wilt u indien mogelijk nog sneller antwoord? Vermeld dan uw (mobiele) telefoonnummer bij uw bericht en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar op telefoonnummer: +31 (0)85 - 301 30 50

 

01. Hoe plaats je een foto in een kaart?

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: