home > Hoe werkt het bestellen van uitnodigingen - FeestelijkeKaarten.nl

Uitnodigingen maken. Hoe werkt het?

Hoe werkt het, uitnodigingen maken

Hoe werkt het?
 

Stap 1 | Maak een account aan

Hoe werkt het bij Feestelijkekaarten.nl? Meer informatie over zelf online kaarten of uitnodigingen maken en drukken. Gratis verzending ook voor België.
Maak een account aan of log in als u al een account hebt. Het hebben van een eigen account is handig omdat u de ontwerpen en kaarten die u mooi vindt altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als u de kaarten inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar uw eigen wensen kunt u ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als u ze al eens besteld heeft.

Stap 2 | Kies een categorie en kaartje

Loop door de collecties van de verschillende categorieën gelegenheidskaarten en kies een kaart uit die u aanspreekt. U kunt nu met aanpassen en ontwerpen beginnen.
Sla altijd uw kaartje op in uw eigen collectie!

Stap 3 | Pas uw kaartje aan

Tijdens het ontwerpen kunt u de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van uw persoonlijke kaart aanpassen. Hierbij kunt u gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar u kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen. Ook is het leuk om een (originele) eigen tekst in de kaart te zetten. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze vele voorbeelden van teksten en gedichten.

Uw eigen foto of afbeelding toevoegen. Hoe werkt het?

Kies een kaart die u leuk vind en klik op de knop 'maak deze kaart'. Om een afbeelding of foto toe te voegen klik op 'afbeelding' in het rechter menu. Dan klikt u op "voeg foto toe", hier kunt u uw eigen foto of afbeelding uploaden. Gebruik "bladeren" om de afbeelding op uw computer te vinden, klik dan op 'openen' en 'uploaden'. Nu staat de afbeelding in de kaart en kunt u in het menu rechts verschillende uit verschillende mogelijkheden kiezen. Om de afbeelding te vergroten kunt u met de muis naar de twee pijltjes rechtsonder gaan en vervolgens naar beneden slepen, of u gebruikt de knop 'uitvullen' hiermee vergroot u de afbeelding over de hele kaart. Daarboven ziet u twee icoontjes staan. Met deze knop plaatst u de afbeelding naar de voorgrond en met deze knop plaatst u de afbeelding naar de achtergrond. U kunt de afbeelding ook draaien met de twee icoontjes die ernaast staan. Bij 'transparantie' is de afbeelding te vervagen, met de schuifknop ernaast.

Met deze basiskennis vindt u gemakkelijk uw weg en raakt u snel gewend aan de mogelijkheden. Gewoon even wat proberen... Veel plezier en succes!

 

Enkele Kaarten

Bij het bestellen van de enkele kaarten kunt u het gewenste formaat kiezen.

Stap 4 | Sla uw ontwerp op in uw account

Het ontwerp van uw kaart is klaar. U kunt de kaart nu opslaan, zodat deze bewaard blijft. Bij de volgende stap 5 maakt u de keuze wat u definitief wenst te gaan bestellen.

Stap 5 | Naar voorbeeld, controleer uw kaart

U heeft alles ingevuld en u bent klaar om een proefdruk of de oplage van de kaarten te bestellen. Controleer uw ontwerp van uw kaart, dit is n.l. precies de kaart die u daadwerkelijk van ons zult ontvangen! Het voorbeeld op uw scherm is de uiteindelijke kaart die u toegestuurd krijgt. Kijk alles dus nog eens goed na alvorens te bestellen!

Stap 6 | Proefdruk bestellen, enveloppen, oplage

1) Proefdruk

Hoe werkt het? U kunt een proefdruk van uw kaart(en) laten maken. Geef aan op welk papier u uw kaart(en) wil laten drukken. Bij uw bestelling ontvangt u een setje met proefmodellen van de verschillende papiersoorten en de envelop kleuren. Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker.

2) Enveloppen vooraf

Enveloppen kunt u ook al vooraf bestellen. Zodoende kunt u deze bijvoorbeeld alvast van een adres voorzien. Veel mensen vinden dat handig en het bespaard uiteindelijk wellicht wat stress als u in tijdnood zit.

3) Kaarten bestellen

U bent klaar met het ontwerpen van uw gelegenheidskaart, alle juiste gegevens staan erop. Geef het verzendadres op waar u de kaartjes wenst te ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in die u wil bestellen (dit aantal geldt ook voor de enveloppen) en op welke papiersoort uw keuze is gevallen.

Stap 7 | Bestel uw kaartjes

De laatste controle. Check de inhoud van uw winkelmandje. Vul uw e-mailadres in zodat we u een bevestiging kunnen sturen van uw bestelling.

Stap 8 | Betaal uw kaarten

Kies vervolgens de betalingswijze en reken de kaarten af. De kaarten worden vervolgens speciaal voor u gedrukt!

 

Liever sneller uw kaarten ontvangen?
Kies voor een van onderstaande opties bij het bestellen. (alleen voor bestellingen binnen Nederland)

- Next Day Delivery: bij het bestellen van maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur, wordt de bestelling de volgende ochtend voor 14.00 uur geleverd. De extra kosten voor deze snelle levering €12,50.

- Standaard Bezorging: Bij het bestellen van maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur, wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Bij deze levering worden geen extra kosten in rekening gebracht, deze optie is gratis!

 

Tip van Feestelijke Kaarten!
Voor slechts €1,- kunt u een eerste proefdruk laten maken van uw kaart.

Bestel uw enveloppen vooraf, wij bieden u de keuze uit 18 kleuren waaronder ook zilveren en gouden enveloppen. Klik hier om naar de gekleurde enveloppen te gaan.

Op deze manier kunt u eerst uw kaart controleren voordat u een oplage laat drukken. Misschien kiest u bijvoorbeeld toch nog liever voor een andere papiersoort of wenst u alsnog wat kleine wijzigingen aan te brengen om het resultaat helemaal naar uw zin te krijgen. Een extra service van ons aan u!

 

Met onze prijscalculator krijgt u alvast een idee wat de uiteindelijke totaalprijs van uw bestelling zal zijn.

Wij helpen u graag op weg om een mooie kaart te maken, daarom hebben wij wat filmpjes gemaakt over hoe het werkt.
Bekijk hier onze instructievideo's.