home > High Tea Kaarten

High tea kaarten

High Tea Party of theefeestje geven?

Feestelijke uitnodigingen maken? Een feestelijke High Tea kaart zelf maken voor een verjaardag of zomaar met vrienden of familie. Gratis verzending! Wil je eens iets leuks organiseren voor familie en of vrienden, organiseer dan eens een high tea. Bij high tea wordt traditioneel veel lekkere hapjes geserveerd, zodat het de avondmaaltijd kan vervangen.

High Tea Party of theefeestje geven? High tea kaarten zelf maken voor een verjaardag of zomaar. High tea uitnodigingen bestellen. De Engelsen kennen een lange traditie van theedrinken. Zo kennen ze de Afternoon tea en de High tea. Ze worden allebei in de tweede helft van de middag geserveerd Bij Afternoon tea krijg je thee met een uitgebreide verzameling van b.v. scones, cake, fruit, bonbons en andere zoetigheden. High tea is uitgebreider en hierbij worden naast zoete ook hartige gerechten geserveerd. De High tea is vaak zo uitgebreid dat het de avondmaaltijd vervangt. De theepot is eigenlijk het middelpunt van de high tea. Het hoeft natuurlijk geen tuttige theepot te zijn. Daarnaast wat kopjes, voldoende dessertbordjes, glazen, bestek en leuke servetten. Het makkelijkste is om het presenteren in de vorm van een buffet. Het is natuurlijk heel leuk om het bij goed weer buiten te doen. De meeste hapjes en drankjes kun je van te voren bereiden en klaarzetten. Kies voor verschillende soorten thee, zodat ieder naar smaak kan kiezen. Geef schijfjes citroen, suiker, evt. honing en melk bij de thee.

Een traditionele High tea bestaat uit drie gangen: sandwiches en hartige hapjes, scones met jam en room en cake, koekjes en bonbons.

Nu kunt u zelf leuke, originele high tea uitnodiging maken.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.