home > Geregistreerd Partnerschap > geregistreerd partnerschap

Geregistreerd partnerschap vieren?

Kaarten bestellen voor Geregistreerd Partnerschap

Nieuw! Aankondiging geregistreerd partnerschap!

Nu kunt u online kaarten maken voor uw Geregistreerd Partnerschap, bij deze bijzondere dag hoort natuurlijk wel een originele uitnodiging. Kaarten en uitnodigingen voor samenwonen of geregistreerd partnerschap maken en bestellen. Maak er een feestje van met een leuke kaart! Stuur al uw familie en vrienden een mooie kaart voor deze bijzondere dag om uw liefde voor elkaar te bevestigen. Het is net geen trouwen maar wel zo bijzonder om verder samen door het leven te gaan. U kunt zelf uw kaart maken met voorbeelden zoals: "Ja, samen gaan wij verder".

Op zoek naar een leuke tekst voor een geregistreerd partnerschap kaart. Bekijk onze voorbeeld uitnodigingen voor geregistreerd partnerschap. Uitnodigingskaarten voor geregistreerd partnerschap en kaarten voor geregistreerd partnerschap bestellen.

Vier het met een leuk feestje om het samenwonen of het samenlevingscontract officieel te bevestigen. Maak er een leuk feestje van, natuurlijk hebben wij daar ook leuke menukaarten bij. Deze kunt u vinden op onze site.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.