home > Geregistreerd Partnerschap

Geregistreerd partnerschap kaarten uitnodigingen zelf maken

Kaarten en uitnodigingen bestellen voor Geregistreerd Partnerschap

Geregistreerd partnerschap uitnodigingen!
Natuurlijk leuk om te maken maar ook leuk om te krijgen! Zelf kaarten en uitnodigingen maken voordat jullie gaan registreren.

Maak er een feestje van met een leuke aankondiging!

Dus nodig alle vrienden en familie uit om deze bijzondere dag te vieren. Uitnodigingskaarten voor het samenwonen online bestellen. En maak een keuze uit de vele ontwerpen om deze bijzondere dag met uw liefde voor elkaar te bevestigen. Het is net geen trouwen maar wel zo bijzonder om verder samen door het leven te gaan. U kunt zelf uw kaart maken met voorbeelden zoals: "Ja, samen gaan wij verder". Of Maak een retro of vintage uitnodiging. Ook zijn er de grappige en gekke uitnodigingen om zelf te maken. Wat u ook kiest, maak er een feestje van met een leuke kaart!

Bijvoorbeeld met een ouderwetse fiets. Misschien heeft u liever een stijlvolle kaart in oud roze. Of gaat u voor de kaart in Bohemian stijl met bloemetjes en vlinders? Het kan allemaal. Ook de Boarding Pass is helemaal hip. Weer eens wat anders. Dus wat u ook kiest en zit zeker wel een leuke kaart bij. Ook zijn er natuurlijk tropische kaarten met vogels of roze flamingo's. Of kies voor de zee en het strand met hartjes.  Misschien is de kaart met hout wel een idee of met een hartjesboom. Al onze kaarten hebben een voorbeeld tekst die u zelf kunt aanpassen. Gebruik een andere kleur of lettertype. Sluit de dag leuk af met een etentje of diner.

Vier het met een leuk feestje om het samenwonen of het samenlevingscontract officieel te bevestigen. En maak er een leuk feestje van, natuurlijk hebben wij daar ook leuke menukaarten bij. Deze kunt u vinden op onze site.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: