home > Geboortekaartjes > Geboortekaarten

Geboortekaartjes bestellen voor een zoon en dochter

Kies een categorie:

Zelf de mooiste geboortekaartjes ontwerpen

Geboortekaartjes bestellen?
Maak zelf kaarten en uitnodigingen voor de geboorte van uw zoon of dochter. Hippe, originele babykaartjes en aankondigingen bestellen en laten drukken. Ook hier kunt u Baby shower kaarten kopen voor een jongen en meisje. En de leukste babykaartjes makkelijk zelf maken.

Waarom online bestellen? Het is makkelijk en simpel. Ook hebben wij stoere geboortekaartjes voor een broertje. Natuurlijk kunt u ook zelf een kaart ontwerpen. Dus bent u op zoek naar een leuke kaart? Helemaal hip zijn de Ticket uitnodigingen. Een prachtige kaart in de vorm van een Boarding Pass. Of bestel kaarten met dieren zoals een ooievaar, vogels, vlinders of met een grappige beer. Voor een jongen met een giraf en voor een meisje met hartjes en een lieveheersbeestje of olifantjes. En lekker stoer natuurlijk met een vliegtuig in de wolken of een trein. Of houd u liever van water?

Dat kan ook, leuk voor als u aan zee woont. Maak dan kaartjes met het strand, de duinen of walvissen. Kies uit een van onze vele ontwerpen pas de tekst aan en kies een mooie kleur. Alle kaarten zijn zonder extra drukkosten. Dus alle reden om het zelf eens te proberen om een kaartje te maken. Bijvoorbeeld met een vuurtoren, een boot of een zeilschip. Erg leuk zijn ook de blauwe en roze sokjes. Met hout of steigerhout. En bijzonder stijlvol de kaarten met sierlijke versieringen in een vintage of retro thema. Met een fiets of ruitjes of een fotokaart met babyhandjes en voetjes in sepia. Ook kunt u de kaarten laten drukken op Oud Hollands of kies een van de andere 6 papiersoorten

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!