home > Geboortekaartjes

Geboortekaartjes voor een jongen en meisje

Kies een categorie:

Geboortekaartjes bestellen

Originele geboortekaartjes zelf online maken. Hippe babykaartjes en aankondigingen voor de geboorte bestellen en laten drukken. Baby shower kaarten voor een jongen en meisje. De mooiste babykaartjes en hippe geboortekaartjes maak je zelf. Met ons online programma kunt u zelf de mooiste en meest originele geboortekaartjes maken. Snel en gemakkelijk leuke, mooie en originele geboortekaartjes online maken. Bent u op zoek naar klassieke geboortekaartjes? Of kiest u liever voor een mooi en origineel baby shower ontwerp. De online drukkerij voor alle baby uitnodigingen. De mooiste babykaartjes maak je snel met feestelijkekaarten.nl

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,- Gratis verzending, ook naar België

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: