home > Corona update

Corona update

Langs deze weg geven we u graag een update over het bestellen bij FeestelijkeKaarten.nl in deze voor iedereen zo lastige periode.
 

 • Onze drukkerij is gewoon open en hier werkt iedereen volgens de strikte maatregelen die zijn voorgesteld door het RIVM. Deze maatregelen zorgen voor een veilige werkomgeving voor alle betrokkenen.
   
 • De meeste post en pakketten worden momenteel zonder vertragingen bezorgd, echter kan het momenteel in enkele gevallen iets langer duren dan u gewend bent. De bezorgdiensten doen er echter alles aan om de pakketjes zo snel mogelijk bij u te krijgen.
   
 • In de media zien we vragen langskomen over het virus en of dit kan overleven op papier. Omdat er verschillende (niet onderbouwde) berichtgevingen over te vinden zijn hebben we besloten om het RIVM te volgen in de berichtgeving hierover: "De kans dat het virus op poststukken zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog besmettelijk is ook heel klein, aldus het RIVM. Wil je, ondanks dat de klans nihiel is, geen enkel risico lopen? Laat postpakketten 24 uur liggen alvorens deze te openen of was je handen na het aanraken."
   
 • Heeft u kaartjes besteld, maar kan de gelegenheid waarvoor u deze besteld heeft niet doorgaan? Wat vervelend! Neem a.u.b. contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
   
 • We begrijpen het heel goed als u nog ergens vragen over heeft. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur via 085-3013050 en u kunt ons altijd mailen op info@feestelijkekaarten.nl


Blijf in goede gezondheid!

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 22 mei 2020.