home > Betalen aan FeestelijkeKaarten - FeestelijkeKaarten

Online veilig betalen bij FeestelijkeKaarten.nl

 • Aan wie betaal ik?
  U betaald aan de payment service provider van FeestelijkeKaarten.nl. Wij hebben zelf geen inzicht in uw bankgegevens.
 • Hoe kan ik betalen?
  U kunt bij ons betalen middels iDeal, Mastercard, Visa, Bancontact, éénmalige machtiging en overboeking per bank (alleen in Nederland).
 • Hoe veilig is mijn betaling?
  Uw betaling is volkomen veilig. Anderen kunnen onmogelijk toegang krijgen tot uw gegevens.
 • Wanneer ik mijn bankrekeningnummer invul krijg ik een foutmelding.
  Mogelijk heeft u uw bankrekeningnummer met punten, komma's of andere extra leestekens ingevoerd. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om de cijfers van het bankrekeningnummer direct achter elkaar te plaatsen zonder gebruik te maken van extra leestekens.
 • Mijn betaalmethode staat er niet bij of ik kan niet betalen (afgebroken), kan ik dan toch een kaart maken?
  Ja, u kunt gewoon de kaart maken! Laat het ons even weten en wij sturen u een factuur. U betaald dan niet via de website maar u kunt het bedrag rechtstreeks aan ons overmaken op onze bankrekening in Nederland (ING) of België (Bank van de Post). Wij zorgen dat de bestelling vervolgens in behandeling wordt genomen.

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: