home > Barbecue (BBQ) Kaarten > BBQ kaartjes

bbq kaarten zelf maken en barbecue uitnodigingen bestellen

BBQ kaartjes maken - Zomerse BBQ kaarten

Leuke BBQ kaarten zelf maken voor een tuinfeest een buurtfeest of gewoon voor thuis. Uitnodigingen online bestellen voor de bbq. Barbecue ideeën voor elk barbecue feestje.

Geef eens een buurtfeest in de zomer met een heerlijke en gezellige BBQ. Het is leuk en zo leer je gelijk de buren kennen.
Lekker in de zomerzon of in de tuin met een hapje en drankje erbij. Of nodig alle vrienden en familie uit voor een tuinfeest met lichtjes in de avond.
Ook een idee is de tuin versieren met lampjes, wat tafels erbij en feesten maar. Wil je wat goedkoper uit zijn? Laat dan iedereen wat meenemen, salade of wijn en natuurlijk bier.
Op deze manier is er voor iedereen wat bij op deze mooie zomeravond.

Het barbecueën of grillen is voor groot en klein een feestje. Maak er een leuk thema van en stuur een kaartje naar de mensen.
Een BBQ uitnodiging is makkelijk en snel gemaakt met onze etitor. Kies een leuke kaart en maak deze geheel naar wens.

In de uitnodiging staat alvast een voorbeeldtekst,wel zo makkelijk als u zelf geen inspiratie heeft.
Dan hoeft u deze alleen maar te veranderen en te bestellen, wist u dat u een proefdruk kunt maken voor maar € 1,-?
Op deze manier kunt u altijd nog beslissen of u een bestelling wilt plaatsen in onze kaartenshop. En om het helemaal af te maken kies er dan ook een mooie envelop bij, deze zijn te krijgen in verschillende kleuren en formaten. Van zilver en goud tot créme of parelmoer.