home > Barbecue (BBQ) Kaarten

zomerse barbecue uitnodiging maken

BBQ kaartjes maken - Zomerse barbecue kaarten

Een tuinfeest is een fantastische manier om met vrienden en familie een gezellige avond te hebben. Heerlijk barbecuen in de tuin. Met onze zomerse barbecue kaarten wordt het pas echt een feest! Nu kunt u zelf BBQ kaartjes maken, ook voor een tuinfeest. De leukste uitnodiging voor heerlijk barbecuen. Barbecue kaarten maken voor een buurtfeest of heerlijk met een paar vrienden. Een buurtfeest is een leuke gelegenheid om je buren wat beter te leren kennen en de betrokkenheid bij de buurt te vergroten. Organiseer een lekkere barbecue. Met een hapje en een drankje, de zomerzon en de gezelligheid is het pas echt gezellig. Maak een compleet BBQ-menu.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!

*Bezorging

Voor al onze bestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

De proefdrukken en bestellingen t/m 19 stuks kaarten/enveloppen worden bezorgd door PostNL als brievenbuspost (Verzending naar België 3 tot 7 werkdagen).

Bestellingen vanaf 20 stuks kaarten/enveloppen worden verzonden als pakket (Verzending België en Nederland 1 tot 2 werkdagen) en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL. Let op! Maandag is geen bezorgdag voor brievenbuspost in Nederland!

De postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, FeestelijkeKaarten.nl heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per ommegaande actie kunnen ondernemen.