home > Communie Kaartjes > Communie Kaarten

Originele uitnodiging voor de communie maken

Eerste heilige communiekaarten bestellen

De eerste heilige communie moet je vieren met een leuke kaart! Communiekaarten en uitnodigingen maken voor het communiefeest voor een jongen en meisje. Originele uitnodigingen voor de communie of communiekaarten bestellen. Kaarten voor een communiefeest, communiekaartjes zelf maken.

Binnenkort een Communie feestje? Voor kinderen is de eerste communie een belangrijk moment en een groots feest. Een uitnodiging voor de Eerste Heilige Communie is toch het leukst als u zelf de kaart kan maken. Ontwerp uw eigen communiekaart en bestel online makkelijk en simpel.

De eerste Communie is één van de drie stappen in de inwijding of initiatie in het christelijke geloof.

  • De eerste stap is de doopsel met water, meestal in het eerste levensjaar van het kind. Door de doop wordt hij of zij opgenomen in de kerkgemeenschap.
  • De tweede stap is de Eerste H. Communie, de eerste keer dat het kind volledig mag deelnemen aan de 'Maaltijd van de Heer' of eucharistie en het Lichaam van Christus ontvangt (ter communie gaan).
  • De derde stap is het H. Vormsel, wanneer het kind de bijzondere kracht van de H. Geest ontvangt en een "volwassen" lid van de Kerk wordt. Dit gebeurt meestal rond het 12de levensjaar.

Vraag een proefkaart aan voor maar € 1,-   Gratis verzending, ook naar België!