home > Sweet Sixteen

FeestelijkeKaarten.nl - Sweet Sixteen kaarten zelf ontwerpen en maken.

Een Sweet 16 party organiseren? Het is overgewaaid uit Amerka, zestienjarige geven er een feestje met glitter en glamour. Steeds meer willen 16 jarige ook hier een spetterend feest geven. Dat vraagt om een Sweet 16 feest! Deze onvergetelijke leeftijd moet worden gevierd met een vette party! Formele uitnodigingen en kaarten voor een verjaardag van 16 jaar zelf maken en ontwerpen. Een Sweet 16 verjaardag is helemaal in, zelf maakt u nu de mooiste verjaardagskaarten voor een sweet sixteen party voor uw zoon of dochter.

 

 

*Bezorging

De proefdrukken van Feestelijkekaarten worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met uitnodigingskaarten/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over uw bestellingen. Echter, Feestelijkekaarten heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van u zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen.

*Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Tijdens het bestellen heeft u de mogelijkheid zelf de verzenddatum van u bestelling te kiezen. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij u bezorgd. Alle proefdrukken die voor 15.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.